Matildas Tillvaro - septemberkampanj

- I samarbete med Matildas tillvaro - 


Matilda Audas Björkholm fotograferar under namnet Matildas Tillvaro och är en av fotograferna i vårt arkiv med bröllopstjänster. Hon är baserad i Umeå och har fotografi som sin största passion. Hennes stil är en dokumentär, konstnärlig och dramatisk sådan och du kan hitta några av hennes publicerade bilder både här: Skogsbröllop i Norrlandsidyll: Linn + Victor och här: Bröllopsinspiration med vintagebrudklänningar från Elsa Billgrens uthyrning.

Fotograf Umeå

Under september månad har Matilda en kampanj där hon erbjuder 20% för alla som bokar henne inför kommande säsonger. Matilda åker gärna land och rike runt, så låt er inte begränsas av geografin. Ta en titt på Matildas hemsida och om ni gillar det ni ser, passa på att boka henne direkt! 

Fotograf Umeå

Sisters in LawComment