Stylat bröllop vid Stockholms riksdag med tyllkjol från Ellen Marie Bridal

I somras anordnade vi på Sisters in Law en workshop i Stockholm tillsammans med Malin Norlén och andra bröllopsfotografer. Det var en riktigt härlig och inspirerande kväll som vi gärna gör om, och här ser ni en liten del av resultatet genom bilder från Malin. På bild ser ni bland annat en av våra tyllkjolar från det egna märket Ellen Marie Bridal. Där erbjuder vi just nu tyllkjolar i fyra färger, men kan i princip göra vilken färg som helst enligt dina önskemål. Skriv till kristina@sistersinlaw.se ifall du är på jakt efter en speciell färg som du inte kan hitta annars.

Fotograf: Malin Norlén
Tyllkjol: Ellen Marie Bridal by Sisters in Law
Florist: Melody Flowers
Stylist: Makeup by Aalicia
Trycksaker: JJ Paperworks
Ringar: Schalins of Sweden
Dekorationer: Theo & jag
Fluga och näsduk: Metzerverket