Modern och minimalistisk inspiration till bruden

Visste du om att vi på Sisters in Law har en egen kollektion av tyllkjolar i olika färger? Vi kallar kollektionen för Ellen Marie Bridal - en sammansättning av släktnamn från varsin sida av oss som grundat märket. På bilderna nedan ser du vår vita tyllkjol, som här har kombinerats med en ljuvlig spetstopp från SensibleM. Bakom kameran står Hanna som driver Neas fotografi. Hon fotograferar med bas på Gotland och i Uppsala och du kan läsa mer om henne i vårt arkiv med bröllopstjänster.

Med en modern minimalism i styling och bukett har Hanna skapat en avskalad och romantisk bröllopsinspiration på den som vanligt sagolika ön Gotland. Konstrasten mellan en karg miljö och fluffig tyll går aldrig fel!

Vi fullständigt ÄLSKAR den allmogegröna buketten! Så snyggt med kronärtskocka som den del av buketten, något som också kan återkopplas som dekoration på det dukade bordet. En dekoration som ni dessutom kan äta upp sen, hur bra?!

Tack Hanna på Neas Fotografi för att du delade med dig av dina bilder här på Sisters in Law!