Ta en närmare titt på våra tyllkjolar och bröllopsmagasin i The Lobby

Nu går vi in på näst sista veckan där vi på Sisters in Law kurerar en del av pop up-ytan på The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm. Passa på att ta en närmare titt på våra tyllkjolar från Ellen Marie Bridal och köp ett av våra bröllopsmagasin innan den 24 augusti. 

sisters in law bröllopsmagazine
Foto: Emil Engvall

Foto: Emil Engvall

I The Lobby hittar du också bland annat Rivia Sports träningskläder som brings out the amazon in you. Kolla också in de hållbara och kaxiga smyckena från Johanna N.

The WOW Closet hyr ut underbara brudklänningar och en del av dessa finns att hyra via The Lobby. 100-tals andra klänningar finns i deras butik i NK-passagen. Och varför inte boka och en makeup hos Dashl och piffa dig för helgens utekvällar eller sensommarbröllopet?

the wow closet stockholm

I The Lobby finns fler varumärken att spana in och från den 27 augusti förvandlas The Lobby till någonting helt annat, med flera nya varumärken dessutom. Men missa som sagt inte att spana in våra tyllkjolar samt köpa ett ex av Sisters in Law Magazine innan nästa period börjar. För er som inte har vägarna förbi The Lobby i Stockholm, så går det utmärkt att köpa ett fysiskt ex av magasinen via vår webbshop, samt läsa dem digitalt hos Readly.


Sisters in LawComment