Studio Sisters in Law öppnar 16 aug

Efter denna fantastiska sommar på vift i Stockholm (Läs: The Lobby satsar på bröllop i sommar) öppnar vi upp vår studio igen på Sveagatan 7 i Umeå torsdagen den 16 augusti och vi är så peppade på att få möta nya brudpar som ska gifta sig!

bröllopsbutik Umeå

Nytt för denna säsong är att vi kommer att förmedla begagnade klänningar inom bröllop. Har du en brud- eller tärnklänning som du vill sälja via oss? Skriv till Kristina på kristina@sistersinlaw.se så får du veta mer. Det går även utmärkt att komma till butiken under våra öppettider (se längre ner).

Vi tar ingen provision av försäljningen, utan istället bara en förmedlingskostnad oavsett om klänningen blir såld eller inte. När en kund vill köpa din klänning så betalas kunden direkt till dig som säljer klänningen. Hur bra? Mer information om detta kommer inom kort.

Vi kommer också att anordna klädbytarkvällar med festtema i Umeå, där man lämnar in sina gamla festblåsor, toppar och kjolar som kanske inte har blivit använda så mycket eller som man tröttnat på. Under klädbytarkvällen får man byta till sig lika många plagg som man har lämnat in. Mer information om detta också, kommer inom kort. 

Följ oss på Instagram @studiosistersinlaw där vi uppdaterar om allt som händer i vår studio.

Öppettider

Augusti ut har vi öppet torsdag-fredag kl 11-16.
Från september kommer vi även att ha öppet lördagar 11-15.

Välkomna!
Zanna och Kristina

zanna metzer + kristina grahn