Hyr din designerklänning hos The WOW Closet

Att hyra en brudklänning är ett bra alternativ både för plånboken och för miljön. The WOW Closet i Stockholm satsar på uthyrning av designerklänningar, både för bröllop, fest och vardag och vi älskar deras lyxiga och hållbara koncept. I The Lobby har vi under sommaren deras brudklänningar på plats, och bara över gatan från The Lobby finns resten av sortimentet i deras egna butik i NK-passagen.

Är det första gången du läser om The Lobby? Läs då även Sisters in Law + The Lobby  och The Lobby satsar på bröllop i sommar för att få bättre koll på sommarens bröllopssatsning i Stockholm.

The WOW Closet har precis släpps en video som visar ett litet urval av vad de erbjuder i butiken. Visst är den mäktig?! 

Besök The Lobby på Regeringsgatan 61 för att spana in brudklänningarna från The WOW Closet och alla andra varumärken som är på plats. Deras övriga sortiment hittar du som sagt över gatan på Regeringsgatan 42-44.

TheLobby

Spana också in chefredaktören Zanna Metzers privata blogg för att se några av hennes favoritklänningar från The WOW Closet.