Inspiration och erbjudande från Metzerverket

Reklam för Metzerverket


Vi som driver Sisters in Law har även varumärket Metzerverket, där vi tillverkar flugor. Vi älskar att se våra flugor på bröllop och några av dem har synts här på Sisters in Law tidigare. Inspireras av några av dem här.

Lantligt bröllop med ladufest: Amanda + Markus

Fotograf:  Jonna Nimonius

Fotograf: Jonna Nimonius

Under sommaren ger vi alla ni fina läsare 25% rabatt på flugor från oss. Använd koden SISTERS i webbutiken hos Metzerverket. 


I första numret av Sisters in Law Magazine syns också en av våra flugor i en underbar bröllopsberättelse med cirkustema. Har ni inte kikat in det bröllopet så måste ni verkligen spana in det, för det är ett av de mest unika och underbara bröllop vi sett!

Köp magasinet i Sisters in Laws webbutik eller läs det digitalt via Readly.

Fotograf:  Linda Eliasson

Fotograf: Linda Eliasson