Inspiration till bröllopet genom trädgården

- Inlägget innehåller annonslänkar -


Att hitta inspiration till sitt bröllop genom bröllopsbloggar som Sisters in Law är ett bra sätt att snabbt få mycket inspiration. Men glöm inte bort att inredningsbloggar, trädgårdsbloggar och matbloggar kan ge minst lika mycket inspiration till er dag. Var öppna för idéer från alla möjliga håll och ni skapar ett bröllop som är unikt i sin stil. Här kommer några exempel på inspiration från trädgårdsvärlden som ni kan anpassa till just ert bröllop, oavsett om ni väljer att anordna ett bröllop i trädgårdsmiljö eller ej.

Bordsplaceringskort

Byt ut dessa örternas namn på namn till era gäster och ni har snygga och kreativa bordsplaceringskort!

Att ge bort en fröpåse som gåva till bröllopsgästerna är en fin gest. Passa på att också använda fröpåsarna som bordsplaceringskort.

Det där lilla extra

En gunga hör en trädgård till tycker vi, och till ditt bröllop kan du dekorera en gunga med vackra bladverk och blomster för att sätta en romantisk touch på den. 

Dekorationer

Rustika krukor kan verkligen höja känslan på bröllopet. Skapa små hörnor i lokalerna med stilleben av vackra, gamla krukor och krukväxter. 

Klä juteväv kring krukorna och du får en mer lantlig känsla. Väldigt DIY-vänligt! 

Fler Detaljer från trädgården

Om ni anordnar ett bröllop utomhus eller i anslutning till en trädgård, kan det vara mysigt att skapa ett lika stämningsfullt rum utomhus som inomhus. 

Mer inspiration om detaljer för en utomhusmiljö hittar du här: Bohemiska detaljer till bröllop.