Klädbytarkväll och workshop i blomsterbinderi i The Lobby

Har du besökt The Lobby i Stockholm än? Fram till den 15 augusti är vi på Sisters in Law kurerande partner i det nya konceptet på Regeringsgatan 61, där vi satsar på att skapa en härlig upplevelse med olika inspirerande varumärken. Under vecka 27 sker två event som du inte får missa!

4 juli - klädbytarkväll

Mellan klockan 18.00-20.00 den 4 juli förvandlas The Lobby till en mötesplats för alla som vill uppdatera garderoben. Det blir klädbytarkväll och detta är ett initiativ av Johanna Nilsson som är författare och föreläsare inom hållbart mode och slow fashion. Johanna har även sina fina smycken på plats i The Lobby just nu, under varumärket JohannaN.

Så här går ett klädbyte till:

1. Du tar med och lämnar in de plagg, skor och accessoarer du tröttnat på (lämna gärna de trasiga och sladdriga grejerna hemma.)
2. Vi tar emot och hänger fram dina kläder. Du får lika många kuponger som plagg du lämnat in. 
3. Alla kläder som kommit in hänger nu tillsammans, lite som en butik.
4. Du går in i "butiken" och precis som i en vanlig butik köper du de saker du vill ha. Men med skillnaden här att du betalar med kupongerna i stället för pengar. 
5. Voila! Du har klädbytt!

Vi fokuserar på tjej- och damkläder, så alla som har en förkärlek för det är välkomna. Det som blir över efter kvällen skänker vi till Stockholms Stadsmission så att du slipper släpa hem det igen. 

Spana in eventet på Facebook och bjud gärna in alla som du tror är intresserade - ju fler desto roligare!

Välkommen till Regeringsgatan 61 i Stockholm.


7 juli

Mellan klockan 11.00- ca 13.00 sker en workshop i blomsterbinderi med Flowers Bar STHLM. 

Together we will create an airy flower arrangement using a vase and an oasis as a base! We will use seasonal blooms and local foliage, go through main principles of building a flower arrangement and, of course, you will take your creating back home! 

Det är begränsade platser så om du är intresserad av denna workshop, anmäl dig snarast.

36064525_10216825236.jpg