Hitta dina bröllopsleverantörer i arkivet med bröllopstjänster

Arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law uppdateras ofta med nya talanger och tjänster inom bröllop. Det kan därför vara en bra idé att spana in arkivet med jämna mellanrum för att se om ni hittar just er festlokal eller fotograf. Här ser du några av de senaste talangerna. 

MARIA BROSTRÖM - VIDEOGRAF OCH FOTOGRAF

"I mig får ni en filmare, ett bollplank, någon som kollar sminket, håret, skojar med barnen och kanske också en vän för livet. För jag har bara ett sätt att göra saker och det är med hela hjärtat."

Fotograf: Michaela Zabel

Fotograf: Michaela Zabel


LUMENS - Videograf

Att anlita någon som fotograferar ens bröllop är för många en självklarhet, det tycker Lumens också. Men video, behöver man ha det om man ändå har fotograf? Kort svar, JA! Er bröllopsdag kommer vara över i ett nafs och det är omöjligt att minnas allt som hände. Hur många kommer ihåg ljudet från sin bröllopsdag? Alla skratt, jubel, farmors känslofyllda tal, eller sin älskades ord framme vid altaret när ni lovar att vara tillsammans för evigt.


Luna Bloom - hårsmycken

Luna bloom är ett exklusivt varumärke med handgjorda bröllopsaccessoarer grundat av Linda Jönsson som är professionell hårstylist. Linda inspireras av skandinavisk design, naturen och allt som är minimalistiskt och vackert när hon designar och skapar sina hårsmycken. Luna bloom är moderna, stilrena, lyxiga couture hårsmycken med en bohemisk touch för den stilsäkra och medvetna kvinnan.

Chloe-hair-piece.jpg

BIRGIT WALSH PHOTOGRAPHY

Birgits fokus är på storytelling och på att fånga känslorna på bröllopsdagen. Hon fokuserar på små stunder och stora känslor och även familjeporträtten. Birgit hjälper er att känna er trygga under porträtten, samtidigt som hon hittar de bästa platserna och ljuset.

birgit_photography.jpeg

FOTO R.A.M

Foto R.A.M är en lite byrå i Umeå som drivs av fotografen Luis Acosta. Luis specialiserar sig på foto och print och vill fånga er dag på det mest romantiska och magiska vis han kan.

Fotograf+Bröllopsfotograf+Umeå_lena.jpeg