Våra favoritklänningar från Lilli Jahilo + möt designern i Stockholm

På fredag den 15 juni öppnar vi upp dörrarna till The Lobby och förra veckan gick vi ut med några av varumärkena som kommer vara på plats i sommar. Läs här: Save the Date: Öppning för Sisters in Law i The Lobby den 15 juni.

En stor highlight är att designern Lilli Jahilo kommer för att visa upp sin kollektion mellan den 15-21 juni. Nedan har vi plockat ut några av våra absoluta favoriter från hennes webbutik och vi ser fram emot att få ta en närmare titt på hennes kollektion i The Lobby.

På fredag och lördag den 15-16 juni kommer Lilli själv att vara på plats i The Lobby. Välkommen in mellan klockan 10.00-20.00 på fredagen samt 10.00-18.00 på lördagen för att prata med henne och kika på hennes fina kreationer. 

Marlow.jpg
21.jpg
Shereen_midi.jpg
46.jpg
29.jpg