Pop up med bröllopstema i Stockholm

Om exakt två veckor öppnar vi upp dörrarna till bröllopstemat i The Lobby i centrala Stockholm. Läs mer om satsning här: The Lobby satsar på bröllop i sommar.

Vi vill inspirera brudpar att lyfta blicken från det förväntade och istället motivera er att välja er egen väg. Detta strävar vi efter att ständigt göra här på bloggen samt i vårt bröllopsmagasin. I samarbetet med The Lobby får vi möjlighet att sätta bröllop och fest i ännu en ny kontext och det ser vi fram emot!

Den 15 juni kickar vi igång fest- och bröllopstemat i The Lobby och med från starten är couturedesignern Lilli Jahilo. Kom förbi The Lobby under vår öppningshelg för att träffa designern och mingla med oss på Sisters in Law. 

The Lobby+Sthlm+Sisters in Law

Vill du också vara med i The Lobby med ditt varumärke i sommar? Hör av dig till info@sistersinlaw.se snarast så återkommer vi med mer information och priser.

Läs mer om The Lobby och sommarens satsning nedan.