Tyllkjolar från Ellen Marie Bridal - by Sisters in Law

- Inlägget innehåller reklam -


Vi på Sisters in Law arbetar för fullt med The Lobby just nu, en pop up-satsning som sker i Stockholm i sommar som du kan läsa mer om här: Sisters in Law + The Lobby.  Vi har därför befunnit oss i Stockholm ett tag, men är åter igen hemma i Umeå där vi har vår studio. Under vistelsen i vår vackra huvudstad passade vi på att fotografera lite till vår egen kollektion av tyllkjolar - Ellen Marie Bridal. Här får ni se ett urval från en av våra fotograferingar i Gamla Stan och på bild syns våra tyllkjolar i vitt och champagne, men de finns även i puderrosa och svart.

tyllkjol+bröllop
tyllkjol+kollektion+ellenmariebridal
tyllkjol+gamlastan
gamla stan+tyllkjol
sophie33.jpg

Mycket fluffig tyll, som det ska vara!

tyllkjol
brudkjol+bröllop+tyll

Sugen på att köpa en tyllkjol från vår kollektion? 

tyllkjol+bröllop+spets

Fotograf: Zanna Metzer
Modell: Sophie Zetterberg
Tyllkjolar: Ellen Marie Bridal