Fotokonst i The Lobby i Stockholm

Mellan den 15 juni och 15 augusti ska vi skapa en värld av bröllop, mode och livsstil i pop up-gallerian The Lobby, på Regeringsgatan 61 i centrala Stockholm. Detta är ett samarbete som vi berättade om för några dagar sedan och som du kan läsa om här: Sisters in Law + The Lobby. Läs också: The Lobby satsar på bröllop i sommar.

thelobby (1).jpg

Vi kommer att dedikera en del av ytan till fotokonst och illustrationer, där kreatörer inom kategorin kan ställa ut sitt arbete och sälja sina prints. Utställningen pågår i två månader och om du som kreatör är intresserad av att delta så kan du fylla i en intresseanmälan längre ner.

Period: 15 juni - 15 augusti
Hyra: 10 000 kr för hela perioden på två månader.

Personal ingår i hyran så man behöver inte vara på plats själv om man inte vill. Alla utställare är fria att anordna egna event under tiden man är hyresgäst. Endast 10 platser finns tillgängliga, så det är först till kvarn som gäller. 

Som utställare innebär det inte bara en fysisk plats i The Lobby, utan vi på Sisters in Law kommer regelbundet att lyfta alla inblandade på bloggen och i sociala medier under hela sommaren. 

Intresseanmälan

http://
Klicka i det som stämmer överens med dig *