Sisters in Law + The Lobby

Vi har spännande nyheter att berätta! Något som vi har arbetat med den senaste månaden och som vi nu äntligen kan dela med oss av på riktigt. 

Kristina Grahn och Zanna Metzer, Sisters in Law

Kristina Grahn och Zanna Metzer, Sisters in Law

Under två månader i sommar, mellan den 15 juni - 15 augusti, ska Sisters in Law samarbeta med The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm. The Lobby är en pop up galleria som invigdes i april 2018. Det är ett nytt koncept där olika varumärken hyr in sig genom korta hyreskontrakt på minst en månad, vilket innebär att marknadsytan ständigt förändras. Den totala retailytan i The Lobby är 700 kvadratmeter fördelat på två våningar.

Under sommarmånaderna kommer vi på Sisters in Law att vara värd över en del av The Lobby, Edit-ytan, och det ska vara som att gå in i vår värld av bröllop, mode och livsstil. På plats kan ni inspireras av olika varumärken inom vårt segment och det kommer att vara ett levande koncept med event och upplevelser under hela sommaren.

Vill du som är verksam inom bröllop, mode eller livsstil vara med på den här resan med oss? Fyll i intresseformuläret längre ner så återkommer vi med mer information om hur du kan delta och marknadsföra din verksamhet i The Lobby.

TheLobby.jpeg

Much more than just a store

It is a concept house. A retail destination. An ever-changing market place with selected international and Scandinavian brands and an Edit section curated by some of the most prominent people in the business.
— The Lobby
thelobby.jpg

Vi kommer att berätta mer om detta samarbete löpande och uppdatera er om allt som händer på plats under sommaren. Vi ser väldigt mycket fram emot detta samarbete och längtar nu till öppningen den 15 juni. Under tiden kan ni besöka The Lobby på Regeringsgatan 61, där livsstilsmagasinet Scandinavian MAN just nu är värd över den ytan vi senare ska ta över. 

Spana även in The Lobbys hemsida, Instagram och Facebook för att läsa mer om konceptet.


Vill du som designer, kreatör, fotograf eller som driver ett annat typ av varumärke inom bröllop, mode och livsstil synas på The Lobby med oss? 

Fyll i en intresseanmälan nedan så återkommer vi med prisinformation. Vi hjälper även till att spåna på spännande koncept för just er, som kan passa in i sammanhanget. 

http://