Ellen Marie Bridal - by Sisters in Law

Vi har hintat om vår egen kollektion av brudkjolar ett tag och nu är hemsidan äntligen live och vi är mycket stolta med att berätta att vi nu är igång på riktigt! Ellen Marie Bridal är namnet på vår kollektion som i dagsläget består av fluffiga tyllkjolar som vi älskar, i fyra olika underbara färger. Vitt, rosa, champagne och svart.

Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Namnet Ellen Marie Bridal kom till efter att vi slog ihop varsitt släktnamn, Ellen och Marie, och det känns så fint att hedra kvinnor i släkten på detta vis.

tyllkjol+bröllop+sisters+in+law

Vi går efter standardmått och erbjuder kjolarna från storlek 32 och uppåt. Man kan även välja mellan tre olika längder.
Kjolarna kostar 5 900kr och kan beställas via vår hemsida www.ellenmariebridal.com eller genom att maila till kristina@sistersinlaw.se

Är man på jakt efter en specialbeställning så går det också bra, till exempel om man vill ha en knäkort variant eller göra en matchande liten tyllkjol till en brudnäbb. En sådan förfrågan kan man göra via formuläret på hemsidan eller genom att skriva till info@ellenmariebridal.com.

I Studio Sisters in Law i Umeå kan du se kjolarna live, välkommen in under våra öppettider.

brudklädsel+tyllkjol+bröllop
Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Följ oss gärna på Instagram @ellenmariebridal för att ta del av våra äventyr och berätta vad ni tycker om vår första kollektion! Och om du inte redan gör det, följ gärna @sistersinlaw.se där också.

brudklädsel+bröllop+tyllkjol

Fotograf: Zanna Metzer
Brudkjolar: Ellen Marie Bridal
Modell: Olivia Forssén
Florister: Linné och Grankvist