Bohemiska detaljer till bröllop

- Inlägget innehåller annonslänkar - 


Planerar du ett bohemiskt bröllop, eller bara ett härligt sommarbröllop där du vill bjuda in gästerna till utomhushäng? Skapa en myshörna under ett träd och låt gästerna slappa i en hängmatta eller mysa på en filt.. Många anordnar ett "tredagarsbröllop" med exempelvis en grillfest kvällen innan bröllopet och brunch dagen efter festligheterna. Vissa gäster kanske reser långt för er dag och då är det ett perfekt tillfälle att njuta i trädgården tillsammans och ta det lugnt några extra dagar.

Hängmatta, Royal Design // Hängstol, Ellos // Hängkorg, Royal Design // Hängande pappersdekoration, Ellos // Utomhusmatta, Ellos // Ljuslykta, Ellos //  Golvpuff, Ellos // Kudde med fransar, Ellos // Grå filt, Rum24 // Persikafärgad filt, Rum24 // Korg, Ellos // Persikafärgad kudde, Rum24 // Kudde i nätmönster, Royal Design // Lanterna i bambu, Ellos