Inspiration till klädsel för brud och brudtärnor

Inlägget innehåller annonslänkar


I helgen var vi på bröllopsmässa i Örnsköldsvik och fick prata med några av alla er som planerar era bröllop just nu. Vi fick höra att det fortfarande är många som letar brudklädsel till sina sommarbröllop och vi vet att det inte alltid är helt rätt att hitta just sin klänning. Det kan kännas stressigt för vissa, då det ofta är flera veckors leveranstid på brudklädsel. Men det finns ju faktiskt väldigt mycket att ta del av i vanliga butiker på kort tid. Nu i studenttider finns det dessutom extra mycket vita klänningar i alla längder. Hos Bubbleroom hittar du bland annat dessa enkla och stilrena klänningarna nedan.

Vit klänning , Bubbleroom

Vit klänning, Bubbleroom

Vit långklänning , Bubbleroom

Vit långklänning, Bubbleroom

Hos Bubbleroom finns även mängder av långklänningar i olika nyanser till brudtärnorna. Till exempel den här lila brudtärneklänningen

Eller denna ljusgråa varianten med lite större band i ryggen. 

Det finns också stora möjligheter att matcha två-delat, då det finns många fina toppar i spets i många butiker. Hos Lindex kan du bland annat hitta den söta spetstoppen nedan. Det är dessutom 15% rabatt på ALLT hos Lindex.se fram tills nu på söndag, den 15 april. Använd koden superweek18 för att ta del av den rabatten. 

Spetstopp,  Lindex

Spetstopp, Lindex

Prickig tyllkjol , Bubbleroom

Prickig tyllkjol, Bubbleroom

Fler favoriter från Lindex:

Hur söta är inte de hjärtformade solglasögonen?!