Välkommen in i Studio Sisters in Law

I samarbete med Skyltmax.se


I oktober 2017 slog vi upp dörrarna till Studio Sisters in Law i centrala Umeå och nu ska ni få följa med in för att se hur det ser ut i vår bröllopsstudio och butik.

Huset vi har butiken är ett gammalt trähus på Sveagatan 7 i Umeå, där det tidigare låg en hattbutik. Vi delar på lokalerna med floristerna Linné och Granqvist och har varsin halva i huset. Vår del fungerar som ett showroom / pop up-butik för bröllop. 

Studio Sisters in Law+Bröllop+Umeå.jpg

Sakta men säkert har vi bonat in oss i huset, men det var när vi fick upp våra skyltar som det kändes som "hemma" på riktigt. Skyltarna är beställda via Skyltmax.se och vi har både en skylt som hänger på fasaden samt vinyltext på fönstret och på en vägg inne i studion.

Just vinyltexten gick vi verkligen igång på och har gjort en lång lista på saker som vi vill sätta text på. Glas, kaffekoppar, ljuslyktor och så vidare. Till bröllop tänker vi att gåvor med vinyltext på ett enkelt sätt att skapa personliga presenter till gästerna, eller era brudtärnor och marskalkar. Eller skapa text att sätta på fönsterrutorna på bilen ni åker med efter ceremonin och på fönstren i festlokalen till exempel. 

Oavsett om du ska använda skyltar privat eller som företagare kan du enkelt designa dina företagsskyltar i något som kallas Skyltomaten hos Skyltmax.se

Bröllopsbutik+Umeå.jpg

Välkomna in i studion!

Brudklänningar+umeå.jpg

Med ett charmigt och knakande trägolv som lutar trivs vi bra i vår studio och hjälper till med brudklädsel och accessoarer till bröllopet. Kristina (till vänster i bild nedan) syr upp brudklädsel från grunden och har även tagit fram vår egna kollektion av tyllkjolar. Vi har ännu inte släppt kjolarna till försäljning online, men det kommer inom kort. Tills dess kan ni som bor i närheten av Umeå besöka oss på Sveagatan 7 för att ta en närmare titt och lägga din beställning där. 

Kristina Grahn och Zanna Metzer

Kristina Grahn och Zanna Metzer

Kjolarna finns i vitt, puderrosa, champagne och svart. Vi har även prickig tyll i vitt och svart. 

tyllkjolar+sistersinlaw
tyllkjolar+sistersinlaw.jpg
Vintagebrudklänning.jpg

Nedan ser du vår kontorsdel i lokalen. När vi inte är i vår ateljé, sitter vi här och har möten eller letar bröllopsinspiration att dela med oss av till er läsare. 

Välkommen in i vår härliga studio!

ÖPPETTIDER
Torsdag-Fredag 11.00 - 16.00
Lördag 11.00 - 15.00

Sveagatan 7
903 27 Umeå