Mixat porslin till bröllopet

Inlägget innehåller annonslänkar


Det är snyggt att mix-matcha porslinet till det dukade bordet. Det är dessutom ett enkelt sätt att minska på dekorationerna, då porslinet i sig själv ger en stor effekt. 

Runt om i landet finns flera verksamheter som hyr ut vackert vintageporslin. I arkivet med bröllopstjänster hittar du Rental Stories i Stockholm och Fest vid dig i Malmö som hyr ut mixat porslin och du kan läsa mer om dem under kategorin porslin i Bröllopstjänster

Porslin från  Rental Stories , Fotograf:  Matilda Söderström

Porslin från Rental Stories, Fotograf: Matilda Söderström


Relaterade produkter

Tallrik , Cervera

Tallrik, Cervera

Blåvit tallrik , Royal Design

Blåvit tallrik, Royal Design


Många verksamheter har så mycket porslin att de kan låna ut till flera bröllop samma helg, men under sommarmånaderna är det ändå stor konkurrens. Funderar du på att ha vintageporslin till ditt bröllop, så kan det därför vara en god idé att boka detta så snart som möjligt för att försäkra er om att just ni kan låna porslinet till er dag. 

Porslin från  Fest vid dig , Fotograf:  Sanna Dolck

Porslin från Fest vid dig, Fotograf: Sanna Dolck