Festliga detaljer för bröllop och fest

- Inlägget är reklam för Lagerhaus och innehåller annonslänkar -


Lagerhaus är en butik som har en stor variation av festliga och lekfulla detaljer till bröllopet för bra priser. De har dessutom börjat med fler produkter som är extra snälla mot miljön, vilket känns helt rätt för den nutid vi lever i. Idag lyfter jag några detaljer jag själv faller för, som kan passa allt från Save the Date-inbjudningar och möhippan till det dukade bordet.

Botaniskt tema

Botaniska tryck är bara ett av alla de teman du kan hitta hos Lagerhaus. Dessa tyckte jag extra mycket om dock, och jag vill visa på att man verkligen kan hålla den röda tråden genom att skriva bröllopsinbjudan på vykort som dessa, och sedan återkoppla med servetterna på själva bröllopsdagen.

1. Botaniskt vykort, 10kr/st.
2. Botaniska servetter, 30-pack - 25kr.


Tema brudtärnor / Möhippa

Lagerhaus har mängder med härligt färgglada presentartiklar.  Flera känns perfekt att ge bort en gåva i antingen till den blivande bruden på möhippan eller som blivande brud att ge till sina brudtärnor. Antingen i samband att du vill fråga om de vill bli dina tärnor, eller i en gåva på själva bröllopsdagen.

3. Presentpåse, 19kr

Här kan ni även passa på att vara kreativa i era Save the Date-kort och låt gästerna få öppna något annat än ett kuvert. Kanske kan en ask med konfetti i och en bild på er med en handskriven hälsning vara något?

6. Gult kort, Coolest Chick
7. Kort, BFF
8. Kort, I Love You

Det är även kul att ge gästerna små presenter eller godsaker på det dukade bordet som kan bli snackisar. Och i samma veva låta det vara en del av dekorationen. 

9. Tuggummi, Kiss me quick
10. Mintchoklad, Du är bäst
11. Mintpastiller

Till festen

Det finns även mängder av dekorationer och andra detaljer till bröllop. Till exempel träskyltarna nedan, som är 11x40cm stora. 

12. Träskyltar, 79kr (11x40cm)

13. Naturfärgad påse, 10-pack, 19kr
14. Prickig påse, 10-pack, 19kr
15. Silver-/guldballonger, 10pack, 29kr

Jag hoppas att du har känt dig inspirerad och hittar något som faller dig i smaken. Det finns mycket kul att hitta hos Lagerhaus som passar alla festliga tillfällen, och dessutom många riktigt snygga inredningsdetaljer för hemmet.

Trevlig helg!