Hitta dina bröllopsleverantörer i arkivet med bröllopstjänster

Det kan vara svårt att hitta de rätta leverantörerna till sitt bröllop. En bra sak är att gå på bröllopsmässor där in har chansen att prata med fotografer, florister, musiker och så vidare, för att känna av om deras personlighet och stil faller er i smaken.  

Är du mer för "nätdejting", så kan du istället spana in arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law, där du hittar fotografer, trycksaker, florister och andra leverantörer till ditt bröllop.

Det kan vara en bra idé att spana in arkivet med jämna mellanrum, för det tillkommer hela tiden nya talanger och tjänster där. Nedan ser du några av de senaste.

Agneshill festlokal

Agneshill är en unik och vacker festlokal i genuin lantlig stil. Festsalen är inrymd i en del av gårdens stallbyggnad. Många tidstypiska detaljer bevarades i renoveringen vilket bidrar till lokalens speciella rustika atmosfär. Stora festsalen rymmer upp till 90 gäster.

festlokal_AGNESHILL.jpg

Fotograf Paulina Gabre

Paulina är bröllopsfotografen som vill skapa vackra minnen av er stora dag tillsammans med er. Hon utgår från Stockholm men tar gärna på sig uppdrag i hela Sverige om det är så att ni gillar hennes stil. Mer bilder och info hittar ni på hemsidan.

Fridaochdaniel-1.jpg

Fotograf Loke Roos

Loke Roos är en växande kraft inom den internationella bröllopsfotograferingsscenen, älskad och respekterad av kunder tillika branschfolk. Hans kreativa perspektiv gör det möjligt för honom att fånga berättelsen om erat bröllop på ett helt unikt och heltäckande sätt.

bröllopsfotograf.jpg

Fotograf Therese Winberg

Färgkoordinerat, kreativt och personligt bröllopsfotografi är vad som sammanfattar Therese Winberg Photography. Hennes kunder är oftast kreatörer av något slag som uppskattar samma nördiga estetik som hon.

therese_winberg_photography002.jpeg