Förlovnings- och vigselringar: Ny kollektion av ringar från Schalins of Sweden

I samarbete med Schalins of Sweden


Precis som att modet inom bröllop går mer och mer mot ett personligare uttryck, väljer fler förlovnings- och vigselringar som skiljer sig från det traditionella. Schalins of Sweden har nyligen lanserat sin nya kollektion Fairytale med tre olika färgstenar och vi älskar dem!

De tre ädelstenstyperna i Fairytalekollektionen karakteriseras av sina pastelltoner: morganiternas subtila rosa nyanser, akvamarinernas bleka havsvattenblå och den snövita beryllens krispiga färglöshet.

Vigselringar och förlovningsringar från Schalins

Ringarna finns i cirka 120 olika variationer (wow!) där du kan välja sten, olika storlekar på sten, slipning, metall (vitguld, rödguld, rosé) och om du vill ha diamanter runt om stenen eller skenan. Så härligt att man i princip kan designa sin egna ring!

Vigselringar och förlovningsringar från Schalins

Ädelstenar framtagna med ansvar

Schalins berättar att stenarna är framtagna och slipade med ansvar. Fairytalekollektionens färgstenspecialister följer ädelstenarnas färd från berg till smycke. Det innebär att din ädelsten bidrar till långsiktighet och ekonomisk trygghet för de inblandande lokalsamhällena vid källan i Nigeria och under slipningen i Sri Lanka. Sådana faktorer syns på resultatet. Färgstenarna gnistrar ikapp med diamanter.

Läs mer om Schalins kollektion Fairytale här.

Följ också Schalins of Sweden på Instagram för ännu mer inspiration.

Ringar till bröllop

Vilken ring från Schalins hade du valt?