Julklappstips: Flugor, näsdukar och manschettknappar från Metzerverket

Reklam för eget varumärke


Metzerverket är Sisters in Law egna varumärke av flugor, näsdukar och numera även manschettknappar. Här på Sisters in Law har vi sett många bröllop med flugor från Metzerverket, vilket vi så klart är väldigt glada för. För bara någon vecka sedan syntes en av flugorna i Lantligt sommarbröllop på Österlen: Mathilda + Johnny.

Nu till jul har vi satt ihop ett julklappskit med en färdigknuten fluga, näsduk och manschettknappar i matchande tyg. Perfekt att ge till sambon, pappan, brorsan eller någon annan som ni vill skämma bort med någonting handsytt. Kanske hittar ni även något till bröllopet?

ambitious_paket.jpg
nils_paket.jpg
paket_independent.jpg

För leverans innan jul, beställ senast klockan 12.00 tisdagen den 18 december.

Vi vill också passa på att nämna att ni kan kontakta oss om ni vill ha en fluga, näsduk eller manschettknappar i ett eget tyg. Allt är möjligt! Skriv till info@metzerverket.se för en sådan beställning.