Bröllopsmässa med Sisters in Law i Umeå den 16 februari

Januari och februari är intensiva månader för både bröllopsbranschen och ni som planerar bröllop. Det är nämligen då de allra flesta bröllopsmässor runt om i landet sker och bröllopsmässor är fantastiska inspirationskällor där ni också får chansen att prata med de leverantörer ni funderar på att anlita och få svar på alla de frågor ni funderar över.

Bröllopsmässa i Umeå den 16 februari

Lördagen den 16 februari 2019 anordnar vi på Sisters in Law en bröllopsbrunch i Umeå tillsammans med Elite Hotel Mimer. Vi vill, tillsammans med Elite, skapa en mer personlig prägel kring arrangemanget och har valt att bjuda in till en lyxig brunch och samtal med Umeåkreatörer som delar med sig av sin kunskap, inspiration och bästa tips så att det ska bli lättare för er att planera ert bröllop.

Program för dagen
12:00 - 12:15 Välkomna
12:15 - 12:45 Föreläsning av Sisters in Law
12:45 - 13:00 Kort mingel och möten med våra bröllopsvänner
13:00 - 14:00 Brunch
14:00 - 15:00 Panelsamtal med Umeås främsta bröllopsaktörer
15:00 - 16:00 Mingel och möten med våra bröllopsvänner

För att skapa just den där personliga känsla på dagen har vi valt att begränsa platserna så att alla får chansen att prata på djupet med de fotografer, florister och andra kreatörer som ställer ut. Vi på Sisters in Law kommer så klart att ha med våra tyllkjolar och berättar även hur det går till att få sin drömklänning uppsydd från helt grunden.

En biljett till denna härliga eftermiddag kostar 175kr och du kan köpa biljetter till dagen nedan.

Vi ses på Hotel Mimer!

Bröllopsmässa Umeå

För er som inte är sugan på att besöka en bröllopsmässa, så kan ni istället besöka vårt arkiv med bröllopstjänster där flera skickliga kreatörer runt om i landet har samlats.