Till bröllopet: Snyggaste detaljerna till brudgummen

Inlägget innehåller annonslänkar


Generellt sätt är brudarna lite modigare när det kommer till att välja en alternativ stil på klädseln och styling till bröllopet. Men fler och fler brudgummar vågar sticka ut och vi älskar det! Bilden nedan är ett fint exempel på hur man kan tänka annorlunda när det kommer till brudgummens val av klädsel till bröllopet. Så vackert med brun kostym, ljusblå skjorta och en färgglad näsduk som innehåller samma beiga nyans som slipsen. Klockrent och så enkelt egentligen! Här tipsar vi om fina och färgglada detaljer som kan steppa upp nivån för alla brudgummar där ute.

Fotograf:  Niklas E L Johansson  / Se hela bröllopet här:  Lantlig bröllop: Emma + Adam

Fotograf: Niklas E L Johansson / Se hela bröllopet här: Lantlig bröllop: Emma + Adam

Färgklickar är alltid fint till bröllopet. Att matcha brudgummens fluga eller näsduk med brudbuketten är ett fint sätt att skapa en harmoni kring färgpaletten på bröllopet. Ofta är det brudbuketten som är grunden till brudgummens val av detaljer, men varför inte göra tvärtom? Låt brudgummens val av detaljer inspirera till valet av blommor i brudbuketten!

Det finns SÅ många fler snygga näsdukar hos Eton. Spana in hela deras sortiment nedan.

Fluga eller slips? Inspireras av några färgglada alternativ nedan.

Fluga , Eton

Fluga, Eton

Fluga , Eton

Fluga, Eton

En något större detalj är att välja en mönstrad eller mer färgglad skjorta till kostymen. Eller varför inte maxa med både en mönstrad skjorta och fluga på samma gång som Sebastian gjorde i hans och Linneas bröllop?

Fotograf:  Heléne Grynfarb

Här är några skjortor vi gillar lite extra mycket just nu:

Spana också in dessa tre bröllop där valet av färg på kostym skiljer sig från det klassiska färgerna svart, grått och blått.