Snyggaste kläderna och detaljerna till ditt bröllop från Lindex

Inlägget innehåller annonslänkar


Att handla brudklädsel i vanliga butiker är underskattat. Här på Sisters in Law har vi flera exempel på brudar som har köpt sina brudklänningar från vanliga butiker som Lindex, H&M och Åhlens. Och visst känner man sig lika vacker i dessa klänningar som vilken designerbrudklänning som helst! Idag tipsar vi om våra favoriter från just Lindex.

Den här vita, mönstrade långklänningen känns helt rätt för den moderna bruden som vill gå sin egen väg på bröllopet. Så snyggt med vida ärmar!

Toppar att matcha till brudkjolen

Att satsa på tvådelat till bröllopet är något vi slår ett starkt slag för. Många brudar väljer att köpa en kjol i tyll eller chiffong separat och satsa på en topp från en vanlig butik. Det blir både lite mer sparsamt för plånboken, men också ett mer hållbart tänk då du kan använda toppen om och om igen efter bröllopsdagen.

Den första toppen nedan är i ett stort spetsmönster, vilket vi ser allt mer på brudklänningar idag, men även i vanliga butiker.

Vi vill också passa på att slå ett slag för polotröjor och andra stickade koftor till bröllop. Åh, så snyggt och elegant det kan bli, både ihop en fluffig tyllkjol eller en rakare modell av brudkjol! Tror du oss inte? Spana då in dessa två inlägg som bevis: Stämningsfullt novemberbröllop: Sofie + William samt Inspiration till höstbröllop med tyllkjol från Ellen Marie Bridal.

Polotröja , Lindex

Polotröja, Lindex

Vit kofta , Lindex

Vit kofta, Lindex

Spana också in denna finstickade, kortärmade kofta med små gulddetaljer på. Hur fin?!

Mönstrade klänningar till brudtärnorna

Många brudtärnor matchar varandra, antingen med identiska klänningar eller åtminstone i samma färg. Men man kan faktiskt matcha genom att omatcha. Till exempel genom mönstrade klänningar i liknande varianter. Ett ytterligare sätt att skapa en personlig prägel kring dagen, med hjälp av uttrycket från kläderna.

Accessoarer

Örhängen , Lindex

Örhängen, Lindex

Örhängen , LIndex

Örhängen, LIndex

Nu när det är vintertider, så är det bra att vara förbered då man ändå kanske vill ta sina bröllopsporträtt ute. Då kan dessa söta öronmuffar vara perfekt att ha med sig!

En scarf i håret är så snyggt, både till vardags och till bröllop. Var inte rädd för att låta din vardagslook även vara din bröllopslook.

Scarf , LIndex

Scarf, LIndex

Scarf,  Lindex

Scarf, Lindex

Scarf,  LIndex

Scarf, LIndex

Här är ett exempel på hur snyggt det kan bli!