The Heat Wave - Ny kollektion från slow fashiondesignern Lilli Jahilo

Slow fashiondesignern Lilli Jahilo har släppt en ny kollektion inför SS19, som hon döpt till The Heat Wave. Vi på Sisters in Law träffade Lilli i Paris i september 2018 där vi fick ta en noggrann titt på den nya kollektionen. Vi kan ärligt säga att vi älskar allt som Lilli Jahilo gör och hennes nya kollektion SS19 The Heat Wave gjorde oss inte besvikna. Starka färger, sköna material och smickrande siluetter. Så här beskriver hon själv kollektionen:

Spring-Summer 2019 is all about vibrant complementary colours featuring dresses that offer a sense of inherent ease. The black serpentine trimming is inspired by ethnic costume of the Setu people that evolves into graphic waves featured in evening gowns.

For the very first time ever, the collection features cotton dresses crafted from Japanese seersucker adorned with brushstroke prints. A collection that suggests days spent by the water, followed by drinks at golden hour.

Vill du också spana in hennes kreationer lite närmare? Besök Lilli Jahilos pop-up i Stockholm den 23-24 november. Mer detaljer kommer du att hitta via Instagram på @lillijahilo - håll utkik!

lilli-summer-pages9.jpg
Lilli Jahilo
slow fashion

Vilken klänning gillade du bäst? Se mer från hennes kollektion här: Lilli Jahilo - The Heat Wave Collection och håll som sagt utkik via sociala medier om hennes pop up i Stockholm i slutet av november.