Favoriter från Stockholm Fashion Week 2018

Årets första Fashion Week i Stockholm har nyss avslutats och här ser ni några av mina favoriter från catwalken, inför Höst/Vinter 2018. Fin inspiration till dig som blivande brud, brudtärna eller bröllopsgäst. 

Ida Sjöstedt

Vi börjar med en drömmig brudklänning från Ida Sjöstedt. Hur du väljer att styla hår och makeup avgör helhetskänslan, och här ser du ett exempel på hur fint det är med en mer casual styling till en romantisk brudklänning som denna. 

idasjostedt_AW18_1018.jpg

Söt klänning med trendig rosett upptill. 

idasjostedt_AW18_1014.jpg

Naim Josefi

Att bära kostym som brud till bröllop är mäktigt tycker jag. Även brudtärnor Den här puderrosa oversized-kostymen från Naim Josefi har riktigt snygga snitt och är en klar personlig favorit från modeveckan.

naimjosefi_AW18_1001.jpg

House of Dagmar

Spana in denna toppen! Så himla snygg med hög hals och de tuffa volangerna längst ner på ärmarna. Även här med en riktigt stylish och oversized kostymbyxa till.

houseofdagmar_AW18_1018.jpg