Gnistrande vinterporträtt med puderrosa brudklänning

- Blogginlägget innehåller annonslänkar -


Bröllopsfotografen Alina som fotograferar under namnet Art of You Photography har en förkärlek till alla nyanser av rosa. Detta märks inte bara i dessa magiska vinterporträtt utan även i en höstfotografering som ni kan kika på här: Höstbröllop med pastelltema.

Alina vill visa för alla blivande brudpar hur vackert det är med ett bröllop under vintertid. Vintersolen ger nämligen en av de bästa ljusen för er porträtt. Inspireras av hennes vackra bilder en januaridag som denna. Jag röstar för fler vinterbröllop åt folket! 

Bröllopsfotograf.jpg
brudbukett+vinterbröllop.jpg

Alina skapade buketten själv och inspirerades av dekorationer kring Jul: grankvistar, vackert glittrande julstjärnor och vitmålande pinnar. När buketten var klar sprayade hon den med snöspray för en extra vintrig känsla.

Bröllop
Den rosa klänningen är från  Chi Chi London .

Den rosa klänningen är från Chi Chi London.


Relaterade produkter:

    FARRAH SKIRT , Ida Sjöstedt

 

FARRAH SKIRT, Ida Sjöstedt

Susanna , Bubbleroom

Susanna, Bubbleroom


bröllop+hårsmycke.jpg
bröllopsfotograf.jpg