Gift - skapa ditt unika bröllop

Hörrni, jag har en stor nyhet som jag äntligen får dela med mig av! Jag ska släppa en bok om bröllop som jag just nu arbetar för fullt med! Boken heter Gift - skapa ditt unika bröllop och kommer att släppas i november 2017 genom förlaget North Chapter. 

Jag gör boken ihop med min designervän Kristina Grahn och tillsammans fokuserar vi främst på det kvinnliga bröllopsmodet. Alla kjolar och klänningar ni kommer att se i boken är skapade av Kristina och det är en ynnest att få arbeta tillsammans med en så kreativ person som dessutom brinner lika mycket för bröllop som jag. 

Fotograf för boken är Thea Holmqvist, som fångar det dramatiska och storslagna inom fotografin på ett sätt som för mig personligen är väldigt tilltalande. 

Boken görs med syftet att utmana de trender och traditioner som finns i Sverige. Vi vill röra om i grytan och vända upp och ner på bröllops-Sverige för att se vad som händer. 

Om ni är intresserade av att följa processen av boken kan kika in på våra privata Instagram-konton. Ni hittar mig på @zannametzer, Kristina på @bykristinagrahn och Thea på @theaholmqvist.se. Nu när nyheten är ute kommer vi att dela med oss av mycket behind the scenes-bilder från processen, blandat med allt annat som händer i våra liv.

Vi hoppas att ni är lika peppade på den här boken som vi är!