Alternativ brudklädsel till vinterbröllop

- Blogginlägget innehåller annonslänkar - 


Imorgon släpps bröllopsboken "Gift - Skapa ditt unika bröllop" där vi från Sisters in Law fokuserar på ett alternativ bröllopsmode för bruden. Att inte låsa sig fast vid att man måste bära vitt är en del av grejen, men också att öppna upp för ett mer personligt bröllopsmode samt möjligheten att kunna använda sin brudklädsel i andra sammanhang efter bröllopet.

Bröllopsfotografen Tanja Metelitsa gör som vi, och förespråkar ett alternativt bröllopsmode i dessa bilderna. Med en kraftfull röd klänning samt en i mjukt ljusblå nyans vill hon inspirera er att tänka annorlunda.

Bröllopsblogg

Fotografen Tanja Metelitsa berättar

Ibland har man tur med vädret. Ur fotografisk synvinkeln i alla fall! Jag fotade detta vackra par Johanna och Christopher under en av årets kallaste dagar och fick en spektakulär bakgrund. Trots kyla kan man se att Johanna ler med ögonen. Min tanke med denna fotografering var att visa att man inte ska låsa sig fast vid föreställning att bröllopsklänning måste vara vit utan det finns en massa andra färger att välja bland. Samt att make up kan vara mera vågat som Johannas mörkröda läppar.
bröllopsinspiration
Vinterbröllop
metzerverket

Relaterade produkter:

1.  Aviana , Zalando

1. Aviana, Zalando

2.  Julia , Gina Tricot.

2. Julia, Gina Tricot.

3.  Estelle , Zalando

3. Estelle, Zalando


Blått är också en härlig färg under vinterbröllop. Med en puderblå nyans känns denna klänning helt rätt till ett krispigt vinterlandskap - både till brud och brudtärnor.


Relaterade produkter:

Santorini , By Malina

Santorini, By Malina

4.  Felda , Ellos

4. Felda, Ellos

Isa , By Malina

Isa, By Malina


AAA1_22.jpg

Fotograf: Tanja Metelitsa
Blå klänning: MQ
Makeup & Hår: Liselott Granath
Florist: Tanja Metelitsa
Fluga: Metzerverket