Summering av 2017 + nya satsningar under 2018

Den här sista veckan av 2017 har gått ut på att summera året som har gått genom samlade blogginlägg med bland annat brudbuketter och brudklänningar. Men det är ju faktiskt mycket mer som har hänt utanför skärmen med Sisters in Law detta året.

Innan jag berättar mer om det vill jag först och främst tacka alla er fina läsare som troget följer Sisters in Law och som är med och gillar och kommenterar. Detta gör inte bara att jag kan fortsätta driva bloggen som ett jobb, utan bidrar också till att jag förstår vad ni tycker om för typ av inspiration och kan ge er mer av det ni gillar! Så, TUSEN TACK och fortsätt att visa vad ni gillar!

Zanna Metzer

Zanna Metzer

Gift - Skapa ditt unika bröllop

Det största som har hänt är utan tvekan boksläppet av min och min kollegas bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop. Boken lanserades den 6 december och går att köpas i vår egna webbshop, eller hos exempelvis Adlibris, Bokia och Akademibokhandeln.

Gift+Skapa+Ditt+Unika+Bröllop.jpg

Studio Sisters in Law

Under 2017 har Sisters in Law blivit mer än bara en blogg. I september slog jag (Zanna Metzer) som bröllopsbloggare ihop mig med designern och sömmerskan Kristina Grahn. Vi driver numera Studio Sisters in Law som ett helhetskoncept. Jag driver bloggen, och Kristina är mer drivande i vår studiolokal / ateljé på Sveagatan 7 i centrala Umeå. Där kan man bland annat få sin dröm-brudklänning uppsydd från grunden av henne.

Kristina Grahn

Kristina Grahn

Detta händer under 2018

Under våren 2018 kommer vår studio i Umeå att öppna upp dörrarna för ett nytt koncept - en slags pop up store. Där kommer olika varumärken som erbjuder brudklädsel att finnas under en begränsad period och ni som ska gifta er är välkomna in för att prova alla dessa kreationer under våra öppettider. Endast ett varumärke åt gången finns i studion och vi har två svenska varumärken spikade under våren, vilket känns väldigt spännande! Vi kommer att köra en relaunch mot slutet av januari då vårt första varumärke i pop up butiken anländer. 

Sisters in Law Magazine

Under våren lanserar vi även Sisters in Law i magasin-format, både online och i print. Magasinet är tänkt att utkomma ungefär varannan månad och jag längtar så mycket efter lanseringen! Själv älskade jag att bläddra i fysiska tidningar när jag sökte bröllopsinspiration inför mitt eget bröllop. Men tyvärr tyckte jag att många magasin hade alldeles för lite inspiration och alldeles för mycket annonser. 

Sisters in Laws magasin kommer att hålla en jämnare balans mellan bröllopsinspiration och annonser, men självklart måste annonsering finnas för att magasinet ens ska kunna existera. 

Egen brudkollektion

En annan spännande lansering är Sisters in Laws egna brudkollektion som min kollega Kristina håller på att ta fram. Detta kommer också att lanseras under våren 2018 och jag hoppas kunna ge ett mer exakt datum på lanseringen inom kort. 

Träffa oss på Sisters in law!

Januari - Formex

Den 17-20 januari 2018 kommer jag och Kristina att befinna oss på Formex i Stockholm med vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop. Om du som företagare ska besöka Formex och är sugen på att ses kan du boka möte med oss! (Privatpersoner får tyvärr inte besöka mässan.)

Skriv isåfall till info@sistersinlaw.se för att ta kontakt. 

Februari - Bröllopsfeber i Stockholm

Vi kommer även att stå som utställare på bröllopsmässan Bröllopsfeber i Stockholm den 17-18 februari och hoppas på att få träffa många av er där! Missa inte att köpa din biljett på www.brollopsfeber.se.

Jag ser fram emot att spännande 2018 och hoppas att ni vill hänga med på resan!

 GOTT NYTT ÅR och åter igen; Stort TACK för att ni läser bloggen! 


signaturzanna.jpg