Bröllopsboken Gift - Skapa ditt unika bröllop

- Reklam för bröllopsboken Gift - Skapa ditt unika bröllop -

Jag hoppas att ingen har missat att vi släppt vår alldeles egna bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop! I onsdags kom den och det känns helt overkligt att äntligen få hålla boken i våra händer!

Boken finns att köpa på bland annat Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln i vissa städer samt här i vår egna webbutik på Sisters in Law. Beställ boken innan den 17 december så kan vi nästan garantera att den kommer fram innan jul!

gift - skapa ditt unika bröllop.jpg

Gift – skapa ditt unika bröllop är en inspirationsbok som främst ska hjälpa dig, bruden, att våga släppa loss och anamma din personliga stil även på bröllopet. Vi vill inspirera dig till att vidga vyerna och våga ta klivet från det traditionella och satsa på ett annat slags bröllopsmode - ett personligt sådant.

Med brudklädsel i egen design, second hand-klänningar och buketter i olika former vill vi visa på ett avslappnat, kreativt och hållbart bröllopsmode. Det finns inga rätt eller fel, bara modet att våga gå sin egen väg.


Läs också  Zannas blogg  om livet bakom skärmen.

Läs också Zannas blogg om livet bakom skärmen.