Bröllopsgåvor till gästerna

- Inlägget innehåller annonslänkar -

Att ge små gåvor till sina bröllopsgäster är något som vissa brudpar satsar på och som ofta är en uppskattad överraskning för gästerna. Gåvorna behöver inte alls vara särskilt märkvärdiga, utan kan vara lite godis eller ett roligt minne kopplat till dagen. Att ge bort en fröpåse eller en liten kruka med en miniplanta som kan växa sig till ett större minne är en fin gåva, som vi själva verkligen hade uppskattat som gäster.

Den kreativa DIY-bloggaren Emilia Westerström bjuder idag på inspiration till inslagning av gåvor i vinterns tecken. Själv blir vi väldigt inspirerade inför alla julklappar och ser fram emot att få slå in egna!

Julklapp Bröllop.jpg

Var kreativ och låt gåvorna bli en del av dekorationerna på det dukade bordet. Anpassa utseendet efter ert tema eller den känsla ni vill lyfta fram under er dag. Att använda växtlighet i form av små kvistar, så som Emilia har gjort, ger paketen ett elegant uttryck och känns lite lyxigare. Fråga din florist om det finns några kvistar över efter blomsterbinderiet, som du kan använda till detaljer som dessa.

Bröllop

På Emilias blogg kan du läsa mer om hur hon tänkte kring inslagningen och ger dessutom massor av praktiska tips kring papper och silkesband som kan underlätta i din presentinslagning. Läs om detta här:  Inslagning i vitt, grönt och brons.

sistersinlaw-jul-2.jpg
sistersinlaw-5.jpg

Har ni tänkt ge bort gåvor till era gäster? Berätta gärna vad ni ska fylla era paket med, och inspirera på så sätt andra!


Relaterade produkter: