Klänningar till brudtärnorna i olika färger

- Blogginlägget innehåller annonslänkar -


Det finns oändligt med alternativ för klänningar till brudtärnor där ute, och här kommer några favoriter i långklännings-modellen som vi har spanat in. Och, som många av er vet så älskar vi en alternativ stil på bröllop, så du som inte vill ha en vit brudklänning till ditt bröllop har också mycket inspiration att hämta här!


Puderrosa

En puderrosa klänning är aldrig fel till ett romantiskt och ljust sommarbröllop. Först i tur är Wiki (By Malina), följt av skönheten Tie Back Frill (Bubbleroom). Båda två har väldigt vackra knytningar i ryggen, en detalj som ger det där lilla extra.

Wiki , By Malina

Wiki, By Malina

Tie Back Frill , Bubbleroom

Tie Back Frill, Bubbleroom


Puderblått

Med ett pastelligt tema på bröllopet är de fint att välja olika färger på brudtärnornas klänningar. En puderrosa, en puderblå och en ljust gul nyans är väldigt vackert ihop. Denna blåa skapelse heter Santorini och är från By Malina.


Mörkblått

Vill du hellre gå mot de mörkare tonerna, kanske denna mörkblå klänningen Zarah från Ellos känns mer passande?


Grönt

Två liknande klänningar från By Malina med underbar nyans i grönt. Vilken gillar du bäst? Thilde eller Iris?

Thilde , By Malina

Thilde, By Malina

Iris , By Malina

Iris, By Malina

Vi kunde heller inte låta bli att lägga till denna grymt snygga jumpsuit från Indiska!


Vinrött

Vinrött är snyggt året runt! Denna första vackra klänning heter Wiki och är från By Malina. Liknande klänningar (om det inte är exakt samma?) kan du spana in i detta bröllop: Lantligt bröllop med ladufest: Amanda + Markus.

En annan vinröd / lila kreation är klänningen Day Heshe som du hittar på Ellos.

Wiki , By Malina

Wiki, By Malina

Day Heshe , Ellos

Day Heshe, Ellos


Beige

Jordnära färger är väldigt vackert till allt ifrån lantliga och bohemiska bröllop till de mer formella bröllopen. Här ser ni samma klänningen som lite längre upp, fast i en beige ton. Nämligen Santorini från By Malina.

Santorini, By Malina


Vitt

Vitt är också otroligt vackert till brudtärnorna. Denna första vackra skapelsen är en långklänning från Ellos och nummer två ut är Ivy & Oak från Zalando. Båda fungerar också fint att gifta sig i!


Persika

Persikafärgade brudtärneklänningar är SÅ snyggt. Spana in detta bröllop där brudtärnorna har en liknande klänning: Underbart bohemiskt bröllop: Erwin + Suzanne.

Klänningen heter Cora, och är från Bubbleroom.

Cora , Bubbleroom

Cora, Bubbleroom


Turkos

Felda, som du hittar via Ellos har en fin v-ringning både fram och bak och ett smickrande skärp i midjan samt en elegant slits. 

Felda, Ellos

Felda, Ellos


Gult

Gult är inte fult. När våren börjar visa sig är det fint att sätta lite extra färg kring bröllopet, till exempel genom gula brudtärneklänningar. Den här klänningen heter LONDUNN och kan hittas hos Zalando.


Svart

Svart är också riktigt mäktigt att ha på brudtärnorna. Spana till exempel in detta bröllop, där brudföljet bär svart: Stämningsfullt novemberbröllop: Sofie + William. Första klänningen är från Bubbleroom och heter Nathalia Maxi Dress.

Den andra klänningen, som vi tycker väldigt mycket om, kallas Henrika och är från Ellos.

Henrika  , Ellos.

Henrika , Ellos.


Hittade du någon favorit bland dessa klänningar? Berätta gärna!