Bohemiskt där kreativiteten får ta plats

Ett bohemiskt bröllop kan uttrycka sig på olika sätt. Allt från en mer bohemromantisk och elegant stil, till det lite mer rustika och avskalade. Vad känns typiskt bohemiskt för er? För mig handlar det mycket om den jordnära och avslappade känslan, där även kreativiteten får ta plats. Och apropå kreativitet så älskar jag när aktörer inom bröllop går ihop för att skapa inspiration för andra. Det kreativa drivet som många bröllopsleverantörer har är unikt tycker jag. Det visar inte bara på ett stort intresse för bröllop, utan också intresset för att utvecklas i sin bransch.

Detta tycker jag är en viktig punkt att tänka på när man väljer sin bröllopsfotograf. Väljer du en som aktivt skapar egen inspiration, kan du med största sannolikhet förvänta dig mer kreativa bilder till ditt bröllop. Någon som tänker nytt och annorlunda och där drivet finns att utforska det som inte är det klassiska bildspråket. Ta gärna en titt i arkivet med bröllopstjänster, där du hittar flera fotografer som har just detta driv.

Dagens bilder kommer från ett team som också har detta driv, och som här bjuder på bohemisk inspiration!

Fotograf:  B. Jones Photography
Trycksaker: Champagne Press
Eventkoordinator: LCM Weddings and Events
Utrustning: Skagit Valley Wedding Rentals
Makeup: Sarah Rorvig
Florist: Bond in Bloom
Brudklänning: MeaMarie Ateliers
Hårstylist: Juniper Hill Weddings
Plats: Juniper Hill Weddings