Zannas möhippa och bröllopstankar

Nu är det exakt fyra dagar kvar till mitt (Zannas) eget bröllop. Det blir ett lantligt bröllop i Skåne och de flesta av tankarna börjar äntligen falla på plats. Man skulle kunna tro att jag som driver en bröllopsblogg borde ha stenkoll på allt och veta precis vad jag vill, men det är långt ifrån sant. Jag vill ha flera olika brudbuketter, klänningar och teman på bröllopet. Det är lätt att det blir för mycket inspiration helt enkelt, så att man till slut inte vet vad man vill. Det är då det är viktigt att släppa allt för en sekund och inse vad som verkligen är viktigt - att vara i stunden och komma ihåg hur magiskt det är att faktiskt gifta sig med den man älskar. Efter bröllopet kommer jag givetvis att dela med mig av hela min bröllopsberättelse här på Sisters in Law, men innan dess tänkte jag berätta lite om min möhippa.

Jag var livrädd att mina vänner skulle tvinga ut mig på stan i en balettkjol och prinsesskrona, men som tur är känner de mig bättre än så och jag slapp den sortens förnedring. Det var 20-talstema på dagen och vi började med en brunch på Gretas som är café med 20-talsstil i Hotell Scandic Haymarket. 

Här ser ni Elinor på Gretas

Här ser ni Elinor på Gretas

Efter brunchen gick vi vidare hem till en av vännerna för att dricka massor av bubbel, äta en tidig middag och för att prata hur mycket tjejsnack som helst. Ovanför bordet hängde ballonger som de hade lagt små lappar i. Jag fick smälla en i taget och svara på frågorna som stod där. Till exempel "Vad är det bästa med Nils?", alltså min fästman. På väg till den middagen hittade vi en jättefin väggmålning från Where the wild things are och passade på att ta en bild på oss framför den.

Efter middagen  drog vi vidare mot en park där vi mötte bröllopsfotografen Cecilia Pihl som hade en kurs i porträttfotografering med oss. Detta kan jag verkligen rekommendera som aktivitet under en möhippa om man är intresserad av fotografering. Vi fick även en fin bild på oss tjejer tillsammans.

Foto:   Cecilia Pihl
En bild på Elinor som jag tog under kursen

En bild på Elinor som jag tog under kursen

Efter fotograferingen var det dags för drinkar på burleskbaren Melt. Där hade de riktigt goda drinkar och underhållande shower med både killar och tjejer som sjöng och dansade. Ett perfekt avslut på möhippan och jag kunde inte ha varit mer nöjd med dagen!

Vad är dina bästa tips för en lyckad möhippa?