Tävling: Vinn ett rakkit från Sliqhaq

Sponsrad tävling


Det är tävlingsdags och denna gången tävlar vi, tillsammans med företaget Sliqhaq, ut ett set för klassisk våtrakning, värde 949 kr. En fin present till någon du tycker om, kanske till din man på bröllopsdagen eller till fars dag som närmar sig? Information om hur du deltar i tävlingen hittar du längre ner i inlägget. Lycka till!


Om Sliqhaq
 

Sliqhaq säljer premiumprodukter för manlig skönhetsvård med mycket fokus på rakning och skägg men också ett brett sortiment av hud- och hårvård samt herrparfymer. Företaget säljer främst på webben men öppnade i somras en butik i Umeå där man kan handla direkt från lagret.
 
Några ord från Gustav, grundare av Sliqhaq:
Vi vill att Sliqhaq ska vara ett ställe dit män kan vända sig för att få råd och hjälp med vården av sitt yttre. Dåliga produkter och verktyg ger problem som lätt kan undvikas med rätt kunskap och produkter med bättre ingredienser. En viktig del av vår sajt är Sliqhaq Academy där vi samlar all den kunskap vi besitter så att fler kan ta del av den på ett enkelt och lättillgängligt sätt.
 Så här tävlar du:

Det enda du behöver göra för att tävla är att berätta vem du vill ge bort detta rakkit till och förklara varför. Ge ditt svar i formuläret nedan.

Tävlingen pågår i två veckor och avslutas torsdagen den 20 oktober klockan 23.59. Vinnaren meddelas strax därpå.


Tävlingen är avslutad