Vi önskar er ett...

Det har blivit dags att tacka av år 2015 och välkomna det nya året. För oss på Sisters in Law har 2015 varit ett betydelsefullt år. Elinor har gift sig med sin Johan och jag, Zanna, har blivit mamma. I början av november lanserade vi Sisters in Law och på två månader har sidan växt mer än vad vi hade hoppats på. Redan efter vår första månad hade vi över 1000 unika besökare och det känns otroligt kul att så många delar vårt intresse för de mer personliga bröllopen!

Något som också känns roligt är hur många drivna och ambitiösa bröllopsleverantörer vi har fått kontakt med och som vi kan tipsa er läsare om. Det är människor som älskar att arbeta i bröllopsbranschen och som gör allt för att förgylla bröllop runt om i landet. Vi vill även lyfta fram att majoriteten av dessa bröllopsleverantörer är kvinnor. Kvinnor som valt att satsa på något eget och som vågar göra det fullt ut. Det är för oss otroligt inspirerande och vi hoppas att det ska inspirera ännu fler att också våga satsa på något man själv brinner för.

Under 2016 vill vi fördjupa samarbetet med de bröllopsleverantörer vi har fått kontakt med, för att tillsammans inspirera till mer personliga, unika och vackra bröllop. Det kommer fler tävlingar, fler bröllopsberättelser och vi kommer även att satsa på fler DIY-tips.

Tack för att du besöker Sisters in Law, vi önskar dig en riktigt trevlig nyårsafton och ett Gott Nytt År!

Sisters in LawComment