Gula detaljer till bröllop

Påsken närmar sig och gifter du dig runt denna tid är det fint att satsa på gula detaljer i allt från blommor och accessoarer till maten. Men det får inte bli för mycket, så att det bara känns påsk. Här ser ni några detaljer från ett bröllop där gula toner fått en stor, men ändå minimalistisk roll.

Read More
Sisters in LawComment
Bröllop med målningar från 1600-talet som inspiration

Det finns mycket att ta inspiration från inför sitt bröllop. Teamet bakom dessa bilder har inspirerats av den franska konstnären Jean Honore Fragonards målningarna "The Stolen Kiss" och "The Swing". Hela fotograferingen har influenser från 1600-talet, allt från klädseln till blommorna och dukningen. Även bröllopstårtan är en hyllning till 1600-talets målningar i dess dova toner.

Read More
Girl Power

Idag är det internationella kvinnodagen och det ska vi givetvis uppmärksamma. Detta är en dag som handlar om jämställdhet och om kvinnors lika rätt världen över. Det är viktigt att tänka på alla aspekter inom jämställdhet, allt från grundläggande respekt och fri vilja till hur vi väljer att porträttera kvinnor. Här på Sisters in Law försöker vi att tänka på detta i de bilder vi väljer ut.

Read More