Om Sisters in Law

prenumeration.jpg

Sisters in Law lanserades i november 2015 och är idag en av Sveriges största bröllopsbloggar med runt 17 000 unika läsare varje månad. Här står bohemisk elegans och kreativitet i fokus och vi vill inspirera till att lyfta blicken från det traditionella och det man "bör göra" till att istället se till det som blir mest personligt för just er på er bröllopsdag.

Sisters in Law är dock större än en blogg. På Sveagatan 7 i centrala Umeå har vi en studio där du som blivande brud kan få din drömklänning uppsytt från grunden eller handla en befintlig brudklänning samt accessoarer från olika varumärken. >> Läs mer om Studio Sisters in Law här <<

I februari 2018 lanserade vi även Sisters in Law Magazine som är på engelska. Detta magasin finns både digitalt via Readly samt samt i tryckt format via vår egen webshop. Läs mer om magasinet här >> Magazine <<

Vi har även vår egen kollektion av tyllkjolar i olika färger genom varumärket Ellen Marie Bridal.

Bakom Sisters in Law är vi två personer som arbetar aktivt med att sprida inspiration på olika sätt. Lär känna oss nedan.


ZannaMetzer.jpg

Zanna Metzer -
Chefredaktör

Zanna är grundare av Sisters in Law och ÄLSKAR allt som har med bröllop att göra. Hon anser att det inte finns någon härligare bransch att jobba inom. Förutom att blogga arbetar Zanna till stor del med Sisters in Law Magazine.


Kristina Grahn.jpg

Kristina Grahn -
designer

Kristina är designer och sömmerska och är från sommaren 2017 en del av Sisters in Law. Kristina arbetar främst med vår egna kollektion av brudklädsel via varumärket Ellen Marie Bridal.

  • 32 år.

  • Civilekonom i grunden.

  • Brinner för hållbarhet och tillvaratagandet av äldre textilier.

  • Följ Kristina på Instagram på @bykristinagrahn.


Vi vill samarbeta!

Har du en idé på ett roligt samarbete, vill att vi ska skapa material för ert varumärke eller vill synas på bloggen? 
Skicka dina förfrågningar per e-post till info@sistersinlaw.se eller via formuläret nedan.

Mer information kring samarbeten hittar du här: Annonsering och samarbeten

Namn *
Namn