Om Sisters in Law

Sisters in Law lanserades i november 2015 och är idag en av Sveriges största bröllopsbloggar. Här står bohemisk elegans och kreativitet i fokus och vi vill inspirera till att lyfta blicken från det traditionella och det man "bör göra" till att istället se till det som blir mest personligt för just er på er bröllopsdag.

Sisters in Law är dock större än en blogg. På Sveagatan 7 i centrala Umeå har vi en studio där du som blivande brud kan få din drömklänning uppsytt från grunden eller handla en befintlig brudklänning samt accessoarer från olika varumärken. >> Läs mer om Studio Sisters in Law här <<

I februari 2018 lanserade vi även Sisters in Law Magazine som är på engelska. Detta magasin finns både som nedladdningsbar PDF, samt i tryckt format att köpa via bloggen. Läs mer här >> Magazine <<

Bakom Sisters in Law är vi två personer som arbetar aktivt med att sprida inspiration på olika sätt. Lär känna oss nedan!


Zanna Metzer

Zanna Metzer -
Bröllopsexpert och bloggare

Zanna är grundare av Sisters in Law och skriver allt innehåll till bloggen samt magasinet. Hon ÄLSKAR allt som har med bröllop att göra och anser att det inte finns någon härligare bransch att jobba inom.

Få en inblick i vad som händer på andra sidan skärmen via Zannas privata blogg, HÄR.

  • 30 år.
  • Kandidatexamen i Digital medieproduktion.
  • Tycker orimligt mycket om bearnaisesås. 

Kristina Grahn.jpg

Kristina Grahn -
designer & bröllopsstylist

Kristina är designer och sömmerska och är från sommaren 2017 en del av Sisters in Law. Hon skriver inget material till bloggen, utan arbetar desto mer med Sisters in Laws studioverksamhet som sker på Sveagatan 7 i centrala Umeå, samt vår egen kommande kollektion av brudklädsel. 

  • 31 år.
  • Civilekonom i grunden.
  • Brinner för hållbarhet och tillvaratagandet av äldre textilier.

Tillsammans är vi också aktuella med boken Gift - skapa ditt unika bröllop som släpptes den 6 december 2017. Läs mer om boken HÄR.

Vi driver även Metzerverket ihop, som Zanna har grundat. Där tillverkar vi flugor och näsdukar.
Vi älskar att se våra flugor i bröllop och några av dessa bröllop och stylade fotograferingar har vi även haft äran att få publicera här på bloggen. 


Vi vill samarbeta!

Har du en idé på ett roligt samarbete, vill att vi ska skapa material för ert varumärke eller vill synas på bloggen? 
Skicka dina förfrågningar per e-post till info@sistersinlaw.se eller via formuläret nedan.

Mer information kring samarbeten hittar du här: Annonsering och samarbeten

Namn *
Namn