Sisters in Law Loves

Shoppen innehåller annonslänkar via APPRL

I den här shoppen har vi i Sisters in Law-redaktionen samlat våra favoriter från olika varumärken. Brudklänningar, festklänningar, vardagsplagg, skor och accessoarer. Till dig som ska gifta dig, gå som gäst på bröllop eller bara älskar mode och accessoarer.

Shoppen uppdateras ständigt där nya favoriter och kategorier tillkommer. 


Brudklänningar

Att hitta sin brudklänning kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Inspireras av några av våra favoriter från utvalda webbutiker nedan.


Pasteller

Oavsett om du går på bröllop som brudtärna eller övrig gäst, är det alltid fint med pastelliga långklänningar på bröllop. I toner av blått, rosa och persika lyfter vi fram några klänningar vi tycker extra mycket om just nu.


Blommigt och färgglatt

Att satsa på färg är alltid fint! Här är några härliga klänningar som vi tycker passar lika bra till vardag som till fest.


Trendigt


Vardagsfin

En härlig sommarblandning av klänningar. 


Inredning

Förutom att inspireras av andra bröllop och stylade fotograferingar, så inspireras vi och många brudpar även av mode och inredning. Inredningstrender speglas till exempel ofta i det uppdukade bordet, eller i val av färgkombinationer både på trycksaker, blommor och i festsalen. 

 

Skor

Låga skor eller högklackat, välj det du känner dig mest bekväm och finast i.


Shoppen innehåller annonslänkar via APPRL