Sisters in Law Loves

Shoppen innehåller annonslänkar via APPRL

I den här shoppen har vi i Sisters in Law-redaktionen samlat våra favoriter från olika varumärken. Brudklänningar, festklänningar, vardagsplagg, skor och accessoarer. Till dig som ska gifta dig, gå som gäst på bröllop eller bara älskar mode och accessoarer.

Shoppen uppdateras ständigt där nya favoriter och kategorier tillkommer. 


Brudklänningar

Att hitta sin brudklänning kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Att dessutom tänkte större och leta efter mer alternativa brudklänningar gör att det finns ännu mer att välja mellan. Inspireras av några av våra favoriter inom de mindre klassiska klänningarna.


Festklänningar

Oavsett om du går på bröllop som brudtärna eller övrig gäst, är det alltid fint med långklänningar på bröllop. Här lyfter vi fram några klänningar vi tycker extra mycket om just nu.


Höstfavoriter

Back to work eller back to school? Se våra favoriter inför att höstsäsongen drar igång. 


Trendigt


Inredning

Förutom att inspireras av andra bröllop och stylade fotograferingar, så inspireras vi och många brudpar även av mode och inredning. Inredningstrender speglas till exempel ofta i det uppdukade bordet, eller i val av färgkombinationer både på trycksaker, blommor och i festsalen. Här har vi samlat några detaljer som kan lyfta rummet i antingen festlokalen, vid minglet eller vid myshörnan efter middagen.


Shoppen innehåller annonslänkar via APPRL