Posts in Klädsel och Styling
Magiska brudklänningar från Camille Marguets senaste kollektion

Ord räcker inte till för att beskriva de känslor vi har för den senaste kollektionen från den franska designern Camille Marguet. För två veckor sedan var vi på Sisters in Law och besökte Camille i hennes showroom i Paris och kan intyga hur fantastiska hennes kreationer är. Här ser ni delar av hennes senaste kollektion.

Read More
Från topp till tå - snyggaste kostymerna till kvinnor just nu

Till bröllop är det sällan man ser kostym på brud eller brudtärnor och det är synd tycker vi. Men tänk så coolt det vore att till exempel ha sitt girl squad i kostymer istället för ljuva klänningar! Det är något vi hoppas få ser mer av framöver. Här är några av våra favorit när det gäller kostymer till kvinnor just nu.

Read More
Brudporträtt på Island med brudklädsel från svenska SensibleM

Brudklänningar är den kategori inom bröllop som flest söker på. Det är den "detalj" på bröllopet som många lägger mest tid (och ibland pengar) på och har svårast att besluta sig för. I bloggkategorin Klädsel och Styling hittar du mängder med inspiration inom ämnet och nedan kommer ytterligare inspiration, denna gången från Maria Wideman som fotograferat på vackra Island.

Read More