Romantisk förlovningsfotografering med rustik känsla

Idag får vi se en förlovningsfotografering av Savannah Avril Photography med ett resultat som påminner lite om den klassiska Hollywood-känslan - kärlek i regnet. Så romantiskt! Det är mjuka toner tillsammans med en väldigt rustik, gammal byggnad som ger en härlig, lite hårdare kontrast till all grönska.

Läs mer
Bland klippor och äppellundar på Åland: Anna + Christoffer

Anna och Christoffer gifte sig den 25 augusti 2018 och anordnade sitt bröllop på vackra Åland, en plats med allt från klippor till grönskande äppellundar och frodig skog. Fotograferna Hasselströms var de som fångade Anna och Christoffers dag, som gick i färgtemat vitt och grönt, samt med känslan av rustik natur för att ta tillvara på den härliga ålandskänslan.

Läs mer
Minimalistisk design och utmanande av traditioner av PICTO

Färg och form är något som vi på Sisters in Law blir väldigt inspirerade av, då även bröllop till stor del följs av de senaste trenderna inom design och mode. Här vill vi lyfta fram senaste kollektionen från PICTO, som med sina minimalistiska klockor är ett bra exempel på en detalj som vi går igång på. Det vi också gillar med PICTO är att de, liksom vi, vill utmana traditionellt tänk genom sin design.

Läs mer
Tävling: Vinn parfotografering med Matildas Tillvaro i Umeå

Det har blivit tävlingsdags och nu kan du som bor i Umeå (eller kan tänka dig att ta dig till Umeå) vinna en parfotografering med bröllopsfotografen Matilda Audas Björkholm. Fotograferingen sker under 2018 i Umeå och pågår i ca 1 timmes tid. Passa på att tävla innan den 30 september 2018 och få professionella bilder på er som par!

Läs mer