Posts in Stylade fotograferingar
Stylat bröllop vid Stockholms riksdag med tyllkjol från Ellen Marie Bridal

I somras anordnade vi på Sisters in Law en workshop i Stockholm tillsammans med Malin Norlén och andra bröllopsfotografer. Det var en riktigt härlig och inspirerande kväll som vi gärna gör om, och här ser ni en liten del av resultatet genom bilder från Malin.

Read More
Elegant inspiration med minimalistisk känsla

Nu för tiden är det nog inte många som längre rynkar på näsan när de hör någon som ska gifta sig på en annan plats än i kyrkan. Det har blivit ganska vanligt att ha sitt bröllop på en plats som kanske betyder lite extra för en. Idag visar vi bilder från en vacker lagerlokal med minimalistisk känsla!

Read More
Strandbröllop med koralltema i Santorini

Idag spanar vi in detta stylade bröllop och workshop som har ägt rum på vackra Santorini. Fantastiska kreatörer har gått ihop och skapat underbar inspiration till strandbröllop och vi älskar stenarna, snäckorna och de slitna trädetaljerna i kombination med de skira tyget på brudklänningen. 

Read More
Lekfullt i tonerna av rosé och guld på Ulfsunda Slott

I dagens inlägg inspireras vi av flera fantastiska kreatörer som i en workshop har tagit fram dessa underbara bilder. Vi älskar hur tonerna samspelar med varandra, allt från fasaden i bakgrunden till blommorna i buketten. Bakom kameran står Linda-Pauline som bjuder på ljuvliga bilder från dagen på Ulfsunda Slott.

Read More
Moody bröllopsinspiration i retrostil

Retro vibes! Hur skulle det se ut med ett bröllop inspirerat av Retro-Amerika? Med husvagnar från mitten av 1900-talet och de klassiska skyltarna som vi ofta förknippar med klassiska drive-in-diner längst motorvägarna i USA. Genom en stylad shoot har fotografen Alisha Kelly fångat en väldigt bra bild av hur ett sådant bröllop skulle kunna se ut.

Read More
Minimalistisk bröllopsinspiration från Santorini

Vi tar oss till Santorini i Grekland där bröllopsfotografen Anette Bruzan har varit för att skapa inspirerande och kreativ bröllopsinspiration. Även om vi njuter av den svenska sommarvärmen just nu, så kliar det lite i våra äventyrshjärtan att bege oss utomlands för att nå dessa magiska vyer.

Read More