Inlägg i Ellen Marie Bridal
Bröllopsporträtt I Egyptisk Solnedgång

Tänk dig en bröllopsfotografering i solnedgången i Egypten med kameler. Mer magiskt än så kan det väl ändå inte bli? Tyllkjolar från vårt egna varumärke Ellen Marie Bridal får vara med på så många äventyr och i det här inlägget får vi ta del av dessa fantastiska bilder som är tagna av Jenny Drakenlind medan hon var på semester i Egypten.

Läs mer
Efterlängtat Augustibröllop Med Tyllkjol Från Ellen Marie Bridal: Anna + Erik

Här får vi ta del av Anna och Eriks augustibröllop som bröllopsfotografen Frkn Falkman dokumenterat. Anna och Erik gifte sig i Rängs kyrka utanför Vellinge i Skåne den 11 augusti 2021 och anordnade bröllopsfesten på Hermanstorpsgården.

Läs mer
Intimt Överraskningsbröllop: Maria + Morgan

Den här bröllopsberättelser är från Maria och Morgan som gifte sig den 6 juni 2020 i Ysby Kyrka i Laholm som ligger på gränsen mellan Skåne och Halland. Förutom sina två vittnet i kyrkan, visste ingen av deras närmaste familj och vänner att de skulle gifta sig just denna dagen. Istället bjöd de in till en mindre födelsedagsfest för Maria som skulle fylla 35 dagen efter, men överraskade sina gäster som ett nygift par istället.

Läs mer
Ljuvlig Bröllopsinspiration Med Tyllkjol Från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

För inte så länge sedan var vår ljusbeiga tyllkjol från vårt varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law ute på äventyr i vackert solnedgångsljus. Bakom kameran stod Olivia Henningsson som tog porträtt av paret Julia och Rasmus som var prydda med blomsterkreationer skapade av Blomstra by Emma.

Läs mer
Bröllopsinspiration i Mörka Toner i Skogsmiljö

Mörker och mystik är kanske inte det första man tänker på när det kommer till bröllop, men den fantastiska fotografen Linnea Waldetoft är verkligen expert på den redigeringsstilen. Idag får vi ta del av en stylad fotografering där vår ljusgrå tyllkjol från Ellen Marie Bridal är med.

Läs mer
Romantisk Bröllopsfotografering I De Italienska Bergen

Idag ska vi få ta del av en vacker fotografering som tar plats bland de italienska bergen, en underbar miljö! Den här typen av fotografering tilltalar oss verkligen, med en blandning av elegans och ruffigt. Här har de valt att sätta ihop stiliga skjortor och skor med grova kängor. Och så vår champagnefärgade tyllkjol från Ellen Marie Bridal!

Läs mer
Inspireras Av Flera Fotograferingar Med Tyllkjolar Från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

Ni har väl inte missat att vi på Sisters in Law har ett eget varumärke med tyllkjolar i olika färger? Nedan hittar du flera inlägg där våra kjolar finns med och där du kan ta en närmare titt. Du hittar dem även på Ellen Marie Bridal by Sisters in Law där du även kan läsa mer om hur det går till att hyra en tyllkjol till ditt bröllop från oss.

Läs mer
Stylat Bröllop I Industriell Stil

Våra tyllkjolar (Ellen Marie Bridal by Sisters in Law) får se hela världen, allt från Gotland till Paris och Island. Den här gången har vår champagnefärgade kjol fått besöka Västerås. I en workshop arrangerad av The Wedding Network Sweden får vi se tyllkjolarna i en industriell miljö i rostiga toner.

Läs mer
Champagnefärgad Tyllkjol I Norrlandsmiljö

Vi här på Sisters in Law ser oss gärna som ett glatt gäng. Vi tror på att det glada, positiva synsättet är the way to go. Men vi blir alltid ännu lite gladare när det trillar in en fotografering med tyllkjolarna från vårt egna märke Ellen Marie Bridal. Idag får vi se den champagnefärgade tyllkjolen i härlig Norrlandsinspirerad miljö

Läs mer
Bröllopsporträtt på myr med tyllkjol från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

När fotograf Ida Bygdén frågade om hon fick låna en av våra tyllkjolar från Ellen Marie Bridal för en fotografering på en myr, var det inte svårt att säga nej. När det sedan visade sig vara framför konstverket Hägring, som är ett av konstverken längst en 35 mil lång konstutställning mellan kusten i Holmsund utanför Umeå, till Borgafjäll i Södra Lapplandsfjällen, blev vi ännu mer exalterade!

Läs mer