Urbant New York-Bröllop Med Kort Brudklänning

Inlägget innehåller annonslänkar

Prin och Jack är ett gift par som bor i New York och som fick äran att agera modeller när fotografen RHB Images styrde upp en stylad fotografering. Som de kreativa själar som de är, fick stilen på fotograferingen spegla deras egna personliga stil. Vi bjuds på ett avslappnat bröllopsmode i urban miljö och vi älskar varenda detalj!

Våra blickar dras direkt till den korta brudklänningen som med puffiga off-shoulder ärmar känns sådär modernt lekfull som en brudklänning i New York bör vara. Hur snyggt?!

Även kostymvalet till honom känns perfekt - tidlös och rockig på samma gång.

Den lekfulla brudbuketten är gjord av Ember Floral Co och är ett romantiskt komplement till den annars lite mer rockiga stilen i bilderna.

Lägg märke till hur pärlhalsbandet matchar slöjan som även den pryds med pärlor. Övriga accessoarer består utav minimalistiska guldsmycken och de ljusgula naglarna adderar en blygsam färgklick till looken.

Inspireras du av den korta klänningen? Spana in några varianter från det svenska varumärket By Malina nedan.

Francine Dress, By Malina

Fiona Dress, By Malina

Helia Dress, By Malina

Vill du se fler brudklänningar från By Malina? I det här inlägget listar vi några av våra absoluta favoriter: 7 Favorit-brudklänningar från By Malina.

Vi tackar fotografen RHB Images för den urbana bröllopsinspirationen vi fick ta del av idag och hoppas du som läser hittade någon del i detta som du tilltalades lite extra av inför ditt bröllop!

Fotograf: RHB Images
Florist: Ember Floral Co
Övriga leverantörer: The Crafted Space + Deirdre and Jon