Nyhet: Sisters in Law Loves

Vi på Sisters in Law älskar allt som har med bröllop att göra! Förutom att inspireras av andra bröllop och stylade fotograferingar, så inspireras vi och många brudpar även av mode och inredning. Inredningstrender speglas till exempel ofta i det uppdukade bordet, eller i val av färgkombinationer både på trycksaker, blommor och i festsalen. 

Som en ny del av Sisters in Law presenterar vi SISTERS IN LAW LOVES där vi på redaktionen samlar våra favoriter inom mode och inredning. Sidan är som en shop där du kan klicka dig vidare till respektive varumärkes webbutik.

Vi kommer att uppdatera sidan löpande med nya favoriter och vi hoppas att ni ska bli inspirerade av detta och hitta egna favoriter inför ert bröllop eller vardag.

Mode
brudtärna +klänning
brudklänning
inredning

Sisters in LawComment